Nu kör vi en ny omgång för dig som bara vill ha gruppträning. 10-kort för 800 kr och gäller fram till t.o.m. 15 mars. Hör av dig till Calle på 070-119 42 79.

Flera olika typer av pass nästan varje dag, både rena cykelpass och kombinationspass där vi kör styrka.

TRIVSELCYKLING! Onsdagar kl. 17.30. Ett lågintensivt pass där vi cyklar, pratar och skrattar till schyst musik. Ta med en vattenflaska och kom!

För kännedom, så innehåller våra rengöringsmedel för lokaler och redskap ämnen mot bakterier och virus, vilket kan vara bra att veta i dessa tider.

Boka gruppträning

klicka på varje pass för mer information.

Pris per pass beror på medlemskap
Ej medlem – 130 kr
”Bas”-medlem – 70 kr
”Max”-medlem – ingår

Här berättar några av ledarna om sina pass:

Strong

Ett skivstångspass där fokus ligger på armar/axlar/bröst/skuldror. Här varierar du själv med vikter på stången och får en grund i teknik. Passet är ca 30 minuter inkl. uppvärmning.

+

Core & Spinning

Spinning och ca 30 minuter med olika övningar för bålstyrka. Både inre och yttre magmuskler och även en liten del rygg.

Christina Ahlström Ek

Spinning/Tabata

Ett kul och varierat spinning pass. Spinning ca 1 timma inkl. uppvärmning och avslutande stretchning. Vi kör två låtar som är tabata inspirerade, vilket innebär att vi cyklar intervaller (10 sek vila 20 sek högt tempo) vilket visar sig är en högeffektiv träningsform. Resten av spinning passet är varierat där det går uppför och utför i variationer, vi fokuserar på att hålla tempo genom hela passet, men framför allt ha KUL! Välkommen måndagar och torsdagar.

Rune Wahlström


Spinning med Marina

En variation av pass där vi cyklar ca 45 minuter och avslutar med att stretcha. Tanken är att du tränar utifrån din dagsform, men lockas till utmaningar under passet, precis som gruppträning ska göra.

Marina Wernholm