På grund av rådande coronaläge kommer vi att fr.o.m. söndag 16 januari och t.o.m. 6 februari att pausa alla gruppträningar. Välkommen att boka pass igen fr.o.m. 7 februari, då med något reducerade platser på vissa pass.

Balansträning! 10 februari kl. 19.00 kör vi i gång med gruppträning som endast fokuserar på att förbättra din balans. Vi kommer att ha olika stationer med varierande övningar i gruppträningsrummet. Alla kan vara med, även superbra övningar för golfare, snowboardåkare och surfare. Boka som vanligt på hemsidan.

Det går utmärkt att köra individuella spinningpass med storbildsskärmen när det passar dig. Manual på hur du kör igång finns på musikskåpet. Vill du ha hjälp med uppstart så slå mig en signal på 070/119 42 79. 

För kännedom, så innehåller våra rengöringsmedel för lokaler och redskap ämnen mot bakterier och virus, vilket kan vara bra att veta i dessa tider.

Boka gruppträning

klicka på varje pass för mer information.

Pris per pass beror på medlemskap
Ej medlem – 120 kr
”Bas”-medlem – 60 kr
”Max”-medlem – ingår

Här berättar några av ledarna om sina pass:

Strong

Ett skivstångspass där fokus ligger på armar/axlar/bröst/skuldror. Här varierar du själv med vikter på stången och får en grund i teknik. Passet är ca 30 minuter inkl. uppvärmning.

+

Core & Spinning

Spinning och ca 30 minuter med olika övningar för bålstyrka. Både inre och yttre magmuskler och även en liten del rygg.

Christina Ahlström Ek

Spinning/Tabata

Ett kul och varierat spinning pass. Spinning ca 1 timma inkl. uppvärmning och avslutande stretchning. Vi kör två låtar som är tabata inspirerade, vilket innebär att vi cyklar intervaller (10 sek vila 20 sek högt tempo) vilket visar sig är en högeffektiv träningsform. Resten av spinning passet är varierat där det går uppför och utför i variationer, vi fokuserar på att hålla tempo genom hela passet, men framför allt ha KUL! Välkommen måndagar och torsdagar.

Rune Wahlström


Spinning med Marina

En variation av pass där vi cyklar ca 45 minuter och avslutar med att stretcha. Tanken är att du tränar utifrån din dagsform, men lockas till utmaningar under passet, precis som gruppträning ska göra.

Marina Wernholm