Vi kör nu igång med spinning igen, men nu med max 7 platser och cyklarna placerade minst 2 meter från varandra.

Det går utmärkt att köra individuella spinningpass med storbildsskärmen när det passar dig.

Folkhälsomyndigheten har inga särskilda regler för gymträning utan det är dom vanliga reglerna som gäller med 2 meters avstånd, att du är frisk och tvättar händerna. Rengör redskapen särskilt noga efter användning.

För kännedom, så innehåller våra rengöringsmedel för lokaler och redskap ämnen mot bakterier och virus, vilket kan vara bra att veta i dessa tider.

Boka gruppträning

klicka på varje pass för mer information.

Pris per pass:
  • Ej medlem - 100 kr
  • "Bas"-medlem - 50 kr
  • "Max"-medlem - ingår
  • Ingår i terminskort

Här berättar några av ledarna om sina olika pass:

Strong

Ett skivstångspass där fokus ligger på armar/axlar/bröst/skuldror. Här varierar du själv med vikter på stången och får en grund i teknik. Passet är ca 30 minuter inkl. uppvärmning.

Core & Spinning

Spinning och ca 30 minuter med olika övningar för bålstyrka. Både inre och yttre magmuskler och även en liten del rygg.
Christina Ahlström Ek

Spinning/Tabata

Ett kul och varierat spinning pass. Spinning ca 1 timma inkl. uppvärmning och avslutande stretchning. Vi kör två låtar som är tabata inspirerade, vilket innebär att vi cyklar intervaller (10 sek vila 20 sek högt tempo) vilket visar sig är en högeffektiv träningsform. Resten av spinning passet är varierat där det går uppför och utför i variationer, vi fokuserar på att hålla tempo genom hela passet, men framför allt ha KUL! Välkommen måndagar och torsdagar
Rune Wahlström

Kettlebell

Kettlebell är en gammal rysk träningsform där vi hanterar olika vikter, där du själv väljer viktstorlek. Syftet är att i lugnt tempo öka styrka, spänst och rörlighet i dom flesta av kroppens muskler, samt även syreupptagning.
Calle

Spinning med Marina

En variation av pass där vi cyklar ca 45 minuter och avslutar med att stretcha. Tanken är att du tränar utifrån din dagsform, men lockas till utmaningar under passet, precis som gruppträning ska göra.
Marina Wernholm