Munskydd ingår i träningsbesöket om du önskar, och finns vid kaffeautomaten.

Vi satsar på framtiden, och har stora planer som ligger och väntar på att sättas i verket.

Men just nu vill vi verkligen berömma er som besöker oss, då ni visar stor hänsyn, och omtanke till varandra under rådande omständigheter.

Möjligen är vi bland de säkraste gymmen, med anledningen av att vi har 8 olika separerade rum för träning. Tydliga skyltar visar hur många personer som får vistas i varje rum samtidigt, enligt nya lagen.

 

Öppet för medlemmar, och dig med turistkort(7 dagar) alla dagar kl. 06 – 22

För kännedom, så innehåller våra rengöringsmedel för lokaler och redskap ämnen mot bakterier och virus, vilket kan vara bra att veta i dessa tider.

Nu kan du träna cykling med vyer från Norra Öland framför dig! Aktionfilm från olika miljöer på Norra Öland spelar du själv upp när det passar dig. Hoppa upp på spinningcykeln och starta någon av filmerna. Musiken står du själv för i din smartphone.

Nu kan du engångsträna alla dagar kl. 10:30 – 15:30.  Swisha 110 kr på 123 004 0931. Har du frågor eller vill lösa medlemskap så ring Calle på 070-119 42 79.

Fån och med september så är alla hemtjänsttagare som är skrivna i kommunen, och alla som bor på Åkerbhemmet välkomna att träna utan avgift eller medlemskap, vardagar måndag – fredag kl. 10:30 – 15:30. Ring Calle för mer information på 070-119 42 79.

Vi har något som passar alla – oavsett om du föredrar att träna ensam eller i grupp.

Gym träna

Maskiner för kondition och styrka, fria vikter, kettlebell, bulgarin bag, boxarsäck, armgång, mm. Alla dagar 06-22.

Gruppträningar

Vill du bli träningslots?

Har du kamrater som funderar på att bli medlemmar? Låt han/hon följa med dig på din träning och prova på.
Ring Calle och anmäl ditt intresse på 070-119 42 79