Munskydd ingår i träningsbesöket om du önskar, och finns vid kaffeautomaten.

Vi satsar på framtiden, och har stora planer som ligger och väntar på att sättas i verket.

Men just nu vill vi verkligen berömma er som besöker oss, då ni visar stor hänsyn, och omtanke till varandra under rådande omständigheter.

Möjligen är vi bland de säkraste gymmen, med anledningen av att vi har 8 olika separerade rum för träning. Tydliga skyltar visar hur många personer som får vistas i dom olika rummen samtidigt, enligt nya lagen.

Vi skulle se det som en fördel om du som besökare duschar och klär om hemma, till myndigheterna lättar på restrektionerna.

    

Med anledning av nya Covid-regler så ställer vi in alla gruppträningar tom 15/5.

Guidade MTB-cykelturer för dig med egen MTB-cykel! Jag kommer att vara er guide, som hjälper er att upptäcka norra Ölands fantastiska MTB-möjligheter. Turerna är ca 28 – 65 km långa, och vi kör i lagom tempo för att kunna uppleva så mycket som möjligt av dom små vägarna och stigarna. Priser: för turer upp till 40 km, 350 kr/pp och turerna mellan 40 – 65 km 500 kr/pp. Minsta antalet deltagare är 3 st./ tur. Kontakta Calle på 070-119 42 79 för mer info och bokning.

För kännedom, så innehåller våra rengöringsmedel för lokaler och redskap ämnen mot bakterier och virus, vilket kan vara bra att veta i dessa tider.

Individuell träning med storbildskärm!

Nu kan du träna cykling med vyer från Norra Öland framför dig! Aktionfilm från olika miljöer på Norra Öland spelar du själv upp när det passar dig. Hoppa upp på spinningcykeln och starta någon av filmerna. Musiken står du själv för i din smartphone. 

Hyr en SUP! (Stand Upp Paddleboard). För dig som är aktiv medlem med minst 2 månaders medlemskap. Ring och boka på 070-1194279. pris: 350 kr/dag.

Ökad träningsyta med inriktning på balansträning är nu redo. Prova slak lina och Indoboard.

Från och med 10/10 är det öppet för engångsträning alla dagar  kl. 10:30 – 15:30. Swisha 110 kr på 123 004 0931. Har du frågor eller vill lösa medlemskap ring Calle på 070-119 42 79. Nya maskiner och större yta!

 

  

Fån och med september så är alla hemtjänsttagare som är skrivna i kommunen, och alla som bor på Åkerbhemmet välkomna att träna utan avgift eller medlemskap, alla dagar kl. 10:30 – 15:30. Ring Calle för mer information på 070-119 42 79.

Calles Hälsocenter (tidigare Hälsans Hus i Löttorp) ligger i centrala Löttorp där vi driver gym och gruppträningar, utbildningar, personlig träning och föreläsningar.